Partners
Committee with bridge 2016

Partners

The Beer Crate Brige cannot be built without the help of our partners. We are very thankful for all your support. If you are interested in contributing to the project, please contact us via bkb@koerstue.nl.

Platinum partners

logo WSP

WSP Nederland

WSP is een wereldwijd erkend advies- en ingenieursbureau met experts die gedreven zijn door uitdagingen en dagelijks werken aan een toekomstbestendige leefomgeving. Dit doen zij op het gebied van bouw, infra, milieu, water en energie.

Met de expertise, kennis en het advies van WSP, is de constructie van de BierKrattenBrug geoptimaliseerd. En daarmee hopen we dat de bijdrage van WSP ons gaat helpen het wereldrecord te verbreken!

logo Heineken

Heineken 0.0

Proef de dynamiek bij HEINEKEN.

HEINEKEN is één van 's werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken die verkrijgbaar zijn in 190 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke, internationale brouwer die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Birra Moretti. Daarnaast is HEINEKEN 's werelds grootste producent van cider en produceert frisdranken zoals Rivella, Sourcy en Crystal Clear. HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten, als in onze bedrijfs- en productieprocessen. Voor alle vakgebieden liggen er daarom heel veel uitdagingen: van Techniek en Logistiek tot Commercie, Finance, IT en HR.

Door middel van ons "Brewing a Better World" Programma creëren wij een reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden: voor onze mensen en gemeenschappen waarin we actief zijn, voor het milieu en zorgen we voor een positieve impact van de rol van bier in de samenleving. We willen onze positie als 's werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

logo KOers

KOers

KOers is the study association for Structural Engineering and Design students at the Eindhoven University of Technology (TU/e). At present, KOers has about 300 members.

The main goal of KOers is to complement the education of students and to bring them into contact with the business community. This is achieved by organizing excursions, lectures, workshops, and study trips. All the activities have a link with both theoretical education and engineering practice.

logo Boels

Boels

Materieel, service en kennis voor u zo eenvoudig mogelijk beschikbaar maken. Dat is waar Boels voor staat. Geen machines in eigen beheer maar enkel gebruiken waar en wanneer u ze nodig heeft. Zodat u zich volledig kunt richten op uw project.

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. We hebben het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar dankzij een groot netwerk lokale vestigingen of geleverd op locatie. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij denken met u mee voor de beste huuroplossing. Ook wanneer u een uitzonderlijk verzoek heeft, is Boels uw partner.

logo M.Heezen

M. Heezen

M. Heezen is gespecialiseerd in complexe sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Wij zorgen voor een zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen en adviseren partners en opdrachtgevers in slimme keuzes voor ontwerp, realisatie en hergebruik. Als familiebedrijf doen wij dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop, respect voor onze omgeving en met het oog op de generaties na ons.

Daarnaast beschikken we over meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. Al ruim 65 jaar maken wij ons samen sterk voor de wereld van morgen. Dat doen we met een breed pakket aan dienstverlening en een integrale aanpak. Samen sterk voor morgen.

Partners

logo Aarts

aarts Sanitair Service

Aarts toiletcabine verhuur verzorgt mobiele sanitaire voorzieningen voor feesten, evenementen en locaties waar mensen samen komen. Deze kunnen geleverd worden op na genoeg iedere locatie.

Ons werkgebied bestrijkt Limburg en Brabant.

logo Continu

Continu

De mogelijkheden zijn eindeloos, tientallen opleidingen en richtingen waaruit je kan kiezen. Uiteindelijk weet je de juiste keuze te maken, en dan? Weet jij welke functie of soort organisatie het beste bij jou past? Welke vaardigheden heb je bijvoorbeeld nodig om die droombaan binnen te slepen?

Gelukkig kunnen wij je tijdens je studie al begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Wij helpen jou graag om voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Omdat wij snappen dat je studie al genoeg tijd kosten helpen we jou graag een handje. Al tijdens je studie kunnen we je bijvoorbeeld helpen met het zetten van de juiste stappen in de door jou gewenste richting. Nog moeite met het bepalen van die richting? Geen zorgen, daar helpen we je ook bij.

Neem contact op met Kirsty Bushoff om jouw toekomst uit te stippelen.

logo Hakron

Hakron

Innovatie, de kracht van Hakron

Hakron Nederland B.V. is sinds 1968 toeleverancier van producten voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw. Ons bedrijf bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, werkend in een dynamisch en goed geoutilleerd bedrijf. Een uitgebreide en vakkundige buitendienst zorgt voor persoonlijke adviezen op maat.

Hakron is in deze periode uitgegroeid tot een prominente speler binnen Nederland en timmert ook in België hard aan de weg. Deze vooraanstaande positie hebben we bereikt op basis van een aantal belangrijke pijlers: een compleet assortiment, praktische, hoogwaardige en innovatieve producten, deskundig advies en betrouwbare levering. Door voortdurend overleg met de bouwwereld weten we precies welke materialen er nodig zijn en welke eisen hieraan gesteld worden. Kwaliteit, duurzaamheid, praktische toepasbaarheid en arbeidstijdbesparing zijn hierbij de belangrijkste eigenschappen.
Hakron speelt creatief in op alle vragen en bedenken vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van het Hakron-assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt.

Jouw carrière start je bij de Hakron Groep!
Voor startende engineers, technische adviseurs en toekomstige managers of directeuren is Hakron Groep de ideale omgeving om je de komende jaren verder te ontplooien en door te groeien binnen één van onze werkmaatschappijen.

De Hakron Groep bestaat uit een viertal werkmaatschappijen, Hakron Nederland, Hakron-Terwa, Hakron Services en Certacon. Elke werkmaatschappijen heeft haar eigen specialiteit en disciplines.

Mocht je interesse hebben in een baan na jouw studie, neem dan contact met ons via
hr@hakron.nl.logo Huybregts Relou

Huybregts Relou

Huybregts Relou maakt deel uit van VB Groep. Onder de vlag van VB Groep opereert een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. Wij zijn landelijk actief, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. We zijn een professionele bouwpartner. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren. De klant (eindgebruiker) staat bij ons altijd centraal. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuiteit en duurzaamheid.

Samen bereiken we meer dan alleen. Daar zijn we van overtuigd. We doen er dan ook alles aan om de samenwerking tussen organisatie en medewerkers te stimuleren en te bevorderen. Met onze informele, maar professionele familiecultuur hebben we oog en oor voor alle medewerkers. Iedereen doet mee, want resultaat komt samen.

logo Janssen

Jansen

A. Jansen B.V. biedt al ruim 50 jaar duurzame oplossingen voor infra, recycling en beton: alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden. Circulair werken zit in ons DNA!

Voor onze klanten oogsten we herbruikbaar materiaal uit oude gebouwen en grondwerken. Het geoogste materiaal recyclen we in onze reinigingsinstallaties tot gecertificeerde secundaire grondstoffen en halffabricaten: 98,5% van onze reststromen krijgt een herbestemming als hoogwaardige grondstof voor de wegenbouw, beton en betonwaren. Zo dragen we bij aan een duurzame gebouwde omgeving.

logo Simple Pictures

Simple Pictures

Partner of the Beer Crate Bridge 2022

logo TGM

TGM

Presteren is teamwork, dat weten we bij TGM als geen ander. Goed samenwerken zorgt niet alleen voor hogere kwaliteit, maar ook voor efficiëntie, werkvreugde en goede relaties. Samenwerken is onze tweede natuur. Vanuit de filosofie van goed samenwerken kijkt TGM ook naar het bouwproces.

Door iedere fase integraal en conceptueel te benaderen, vooruit te kijken en kennis te delen, realiseren we gevels die aan de hoogste eisen voldoen. In een prettig en slim bouwproces. Regeren is vooruitzien. Daarom kijkt TGM al in de adviesfase ver vooruit. Naar technische innovaties, slimme logistieke oplossingen en productcombinaties. In de adviesfase komt onze kracht als onafhankelijke gevelbouwer maximaal tot zijn recht.

logo UfeTUe

UFe TU/e

For Life. For the World. For the Better.

Deze drie regels vormen samen het motto van ons Universiteitsfonds. Ze staan voor onze ambitie om een bijdrage te leveren aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Als Universiteitsfonds Eindhoven ondersteunen wij daarom onderzoekers en studenten. Hun werk verdient een solide financiële basis. Zodat zij oplossingen kunnen vinden voor bestaande en toekomstige uitdagingen. Oplossingen voor methoden en technieken die toegepast kunnen worden.

logo Van Rossum

Van Rossum

Als trotse sponsor van de KOers BierKrattenBrug stellen wij ons graag voor. Van Rossum Raadgevende Ingenieurs is een no-nonsense kennispartner, die in alle fasen van bouwprojecten integrale, innovatieve en creatieve oplossingen biedt, voor architectonische en bouwkundige constructies.

Als echte liefhebbers zijn wij innovatief waar het kan en traditioneel waar het moet. Bij de steeds complexer wordende projecten is eenvoud onze drijvende kracht.

Hierdoor kunnen wij toekomstige leefomgevingen, zowel functioneel als esthetisch in hun kracht zetten. Met expertise, veiligheid en goede communicatie als fundament. En laat dat nou een mooi bruggetje zijn naar de KOers BierKrattenBrug; een complexe constructie, maar stevig en helder in de basis.

Wij hopen dat onze bijdrage helpt het wereldrecord te verbreken.
Van Rossum wenst de bouwers hierbij veel succes!

logo Vericon

Vericon

Concrete, steel or wood; residential buildings, high-rise buildings or specials, we do not fear any challenges. We love variety!

We believe in the power of total engineering: all areas of structural design and engineering. By providing structural coordination, we aspire to prevent errors and create an efficient and carefree design and engineering process.

Our parametric design approach results in a faster, more cost-efficient and optimised solutions in our projects. A good example of such a project approach is the 1,5 km long billowing concrete façade with a 3-levelled supporting steel structure of Mall of the Netherlands.

We believe that innovation is necessary in order to work together more effectively, better and cost efficient. To clarify the structure for a more manageable building, we exclusively work in a 3D modelling environment. We work with an extensive package of advanced software such as Grasshopper. Is there something that needs to be improved? Our specialized team of developers will make it happen.

logo XtremeLED

XtremeLED

Partner of the Beer Crate Bridge 2022

logo Cheops

Cheops

Partner of the Beer Crate Bridge 2022

More KOers partners